Skip to main content

Sogeviso, amb el seu Programa d’Acompanyament per a la millora socioeconòmica de famílies vulnerables (Contracte Social i JoBS), ha guanyat el primer premi en la categoria Gran Organització atorgat pel  Club Excel·lència en Gestió en el marc de la seva convocatòria dels IV Premis a les Bones Pràctiques en Gestió durant el seu XXVIII Fòrum Anual. L’acte ha tingut lloc a Madrid de manera presencial i també ha estat retransmès online. En total han estat cinc els projectes guardonats, en cadascuna de les categories: Sanitat, Universitats, Educació, Gran Organització i Pime.

Tots els projectes han estat sotmesos a una avaluació exhaustiva per part d’un comitè tècnic format per 19 avaluadors experts en gestió.

Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer, fomentar i potenciar la difusió de la gestió excel·lent, innovadora i sostenible de les organitzacions en qualsevol sector a través de l’intercanvi de coneixement i experiències. Les organitzacions que han presentat candidatura busquen reconèixer els seus equips, donar visibilitat a allò que fan bé i servir d’exemple perquè els altres puguin millorar.

Enllaç a la nota de premsa del Club Excel·lència en Gestión

Leave a Reply